Drama Club Reloaded!!!

Vă mai amintiţi de Drama Club?

(Şi acum vreau să aud un cor de DAAAA!! plus sinonimele de rigoare de genul “Ei Doamne, bineînţeles!”, “NORMAL“, “10 Ani, nu?“)

Da.. iată că după o pauză nu prea lungă (dacă socotim şi Musicalul domnului Sârbu, a fost chiar una foarte scurtă!) Drama Club se pregăteşte să apară din nou pe scenă cu ceea ce eu consider a fi un proiect destul de îndrăzneţ şi destul rar întâlnibil în palmaresul trupei. (Care, mai spunem odată, este o trupă “de deceniu!!!”)

Şi că tot vorbeam despre 10 ani, ia faceţi un click aici!

Este vorba de o adaptare după “Croitorul” de Slawomir Mrozek, susţinută în cadrul festivalului de teatru Lyceum, la Sala Sindicatelor. Spectacolul va fi jucat Joi, 29 aprilie 2010, la ora 17.30.

Un spectacol care prinde, având un comic cu substrat subtil (Şi ar fi de dorit să fiţi atenţi pentru a putea ieşi din sală cu ceva mai mult decât ar putea să vă dăruiască nişte simple hohote de râs.), cu un subiect destul de actual de genul “haina face pe om sau invers?

Biletele se găsesc la mama mea sau la câţiva membri Drama printre care şi eu, Dragoş Hriţuleac, apoi la Doamna Bibliotecar. Vă aşteptăm cu drag, sperând  să fiţi la fel de educaţi, de civilizaţi în sala de spectacol, aşa cum aţi fost întotdeauna,  şi să ajutaţi astfel actorii. (Într-o sală de sindicate, tot ceea ce putem face este să vă rugăm aceasta, din cauza acusticii extrem de defectuase.)

Mulţumiri şi sperăm să vă placă!!!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Anunt, Drama Club and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Drama Club Reloaded!!!

  1. Alex says:

    Multe “succesuri”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s