Leapșă 2

Go to Wikipedia. Hit “random”. The first random Wikipedia article you get is the name of your band.

The English Theatre

Go to “Random quotations”. The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

A return to the idealised past.

Go to Flickr and click on “explore the last seven days”. The third picture, no matter what it is, will be your album cover.

Fotogafia o aveți aici… nu știu de ce nu-mi merge downloadarea.

Mi s-a părut drăguță!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Leapșă 2

 1. vlad says:

  Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur. Felicitari pentru blog chiar este frumos, incep sa il citesc cu drag. Noi, cei de la radio whisper promovam articole diversilor bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articolu, am deschis si un subiect pe acest articol.
  Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi, adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu. Adica vrem sa luam interviu mai multor bloggeri, sa vedem cum gandesc. Noi suntem aici on, cu muzica pentru voi, vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.
  Suntem Respectosi,ajutam cand este nevoie si am dori sa vorbim. Poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa mai schimbam o vorba, o ideie etc. Iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe messeneger, sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com. Speram sa fie o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper. Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!
  P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cat mai mult,i sa facem o echipa mare. Cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam.
  E un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!

  • andraagachi says:

   A… pai.. ar fi incitant, ce sa spun. In limita timpului disponibil. Cu bacul si alte examene aferente nu stiu daca am sa pot face chiar mare lucru, dar…o sa vedem. Ma gandesc ca poate m-ar ajuta la CV.
   Ce articol ati promovat exact? :d
   Si de unde sunteti? Ca nu am mai auzit de Radio Whisper:d
   Oricum, un radio anti-manele e oricand binevenit. Sa-mi trimiti un link si mie. Sa te adaug.
   Apreciez faptul ca nu ai trimis inca.
   De obicei nu fac link exchange decat daca imi place foarte mult ideea.
   O sa vedem.
   O zi buna si tie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s