No Basescu Day

Mâine, 2 aprilie 2010, cei care sunt împotriva…. a tot, în general… să poarte mov… e un semn de protest foarte “pacifist”. În sensul că nu se vor face marșuri sau altceva, e doar o formă de a spune Nu Băsescu. Oricum, eu o să port mov. Ah, movul nostru nu are nicio legătură cu movul lor… și mai ales nu cu flacăra mov.

Deci, cine spune în general Nu Sistemului, să poarte mov mâine!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Anunt and tagged . Bookmark the permalink.

15 Responses to No Basescu Day

 1. Pingback: Media coverage: “No Basescu Day” « ALIANTA DREPTEI

 2. eu nu inteleg ce treaba are movul in aceasta poveste … cat despre toate miscarile care incep cu “nu” sau “anti” nu au nici o sansa de reusita … orice lucru negativ trage doar negativism.

  • andraagachi says:

   am zis noi ca vrem sa reusim ceva?:)) Doar nu vrem (poate) sa-l omoram pe Basescu.
   Si exact cum ai vrea sa reusesti sa schimbi ceva ( cum mi-ai spus tu) fara sa spui Nu:-?? Ar insemna ca nu ai ce schimba:-??

 3. la multi ani ! 🙂

  jos, basescienii ! 😀 😀 😀

 4. Am purtat si eu mov azi. Chit ca nu-mi place deloc movul:)) macar am avut o cauza nobila. si eu cred ca daca suntem multi, foarte multi “anti”, o sa reusim macar sa ne pastram asa, daca nu sa-i schimbam pe altii!

 5. @ Andra: e simplu de aruncat cu pietre desi nu prea rezolvam mai nimic asa pentru ca oarecum facem cam acelasi lucru pe care il acuzam!
  “cum ai vrea sa reusesti sa schimbi ceva ( cum mi-ai spus tu) fara sa spui Nu?” – schimbare nu consta in a spune nu la “ceva” in a fi anti la acel “ceva” ci pur si simplu de a aduce o alternativa de a fi asa cum am mai spus acea schimbare pe care vrei sa o vezi in jurul tau! Si atunci ma intreb eu daca noi suntem “anti” am mai putea sa facem o schimbare in jurul nostru? Eu unu nu cred asta! 😉

  @sunetul-mai-tare: nici eu nu te plac asa ca suntem chit! sac! 😉

 6. andraagachi says:

  Mie mi se pare că ești cam pro… nush de ce … am așa o senzație… dar asta e o polemică pe care nu mai vreau să o dezvolt…
  “facem aceleași lucruri pe care le acuzam?”
  NU… asta chiar NU. Și dacă tu le faci (furi, minți, învârți mase pe degetul mic promițându-le aurul, și alte multe porcării de care n-am auzit niciodată dar de care suntem siguri că vor exista, pentru că s-au mai repetat), e nașpa. Știm deja ce ne așteapta în viitor dacă se va continua așa… Tu știi?
  Noi spunem un simplu NU… doare asta?
  Nu, dar o să doară dacă nu-l spunem!
  Și dragă Movi, dacă vrei să schimbi ceva înseamnă că automat NU îți place. Da?
  “Alternativa” e consecința și nu cauza, ok?
  Să nu încurcăm noțiunile.
  Din nou, polemica nu duce nicăieri, pentru că logica îmi dă dreptate.. și tu știi asta;)
  P.S. NU mai lua totul la personal.

 7. Pingback: Poveste de Paşti « Ioan Usca

 8. 🙂 Berbecutule ce esti .. incapatinatura ce esti … 🙂 poate nu m-am exprimat eu bine insa uite pana si simplu fapt ca putem avea pareri si opinii oarecum diferite este chiar benefic si chiar un inceput . Nu sunt nici pro nici anti ci pur si simplu sunt realist.
  Nu este nici o polemica poate doar o mica discutie … si pana la urma eu tot nu am aflat ce treaba are movul in aceasta poveste de este astfel asimilat ca fiind ceva rau si nociv! 😀

 9. andraagachi says:

  Acțiunea s-a inspirat din “No Sarkozy Day” și ” No Berlusconni Day” care au avut ambele culoarea Mov drept simbol. Noi nu am facut decât să preluăm acest fapt. Și apoi mai sunt câteva motive pe care organizatorii le-au precizat pe site. Fugi si vezi:)
  Paște fericit!
  Ah și ce treabă are zodia cu faptul că am dreptate?

 10. De zile frumoase sa ai parte

 11. Puteam macar sa fim si noi mai originali si nu doar sa copiem de prin alte meleaguri…
  Nu ma pot exprima daca ai dreptate sau nu …. pana la urma prea putin conteaza asta important este ca fiecare sa isi aduca aportul la orice lucru ce se incearca sa se construiasca …. aci insa nu s-a construit nimic. Nu sunt o persoana prea cultivata, nici chiar prea inteligenta insa am vazut destul de multe lucruri pana acu si ce am remarcat eu ca orice lucru ce e pornit din ceva negativ nu este bun. Am vazut atatea persoane inteligente, atatea persoane cultivate care pur si simplu desi ar putea sa faca ceva prefera doar sa se caine si sa acuze in toate partile ca o scuza … prefera sa fie indiferente si sa plafoneze in loc sa puna umarul la ceva constructiv si sa ofere poate un mic strop de creativitate cu care sa poata fi posibila aparitia unei alternative.
  Un paste fericit! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s