Lapi …

… se pregătește intens pentru ziua de 1 Mai, zi foarte importantă în viața lui de cățel pentru că împlinește exact un anișor.

Între timp, își minunează prietenii, care de la o zi la alta spun numai “Doamne cât a crescut!” Astfel încât stăpâna lui începe să se întrebe dacă într-adevăr crește ca uriașii din poveste sau dacă alura lui regală impune un asemenea respect încât pare “mare” (mai mare decât este).

În realitate a rămas același cățel semi-mormoloc, super-jucăuș, foarte iubitor și lipicios ca “Picătura”. Dacă s-ar putea lipi de tine la modul propriu, ar fi cel mai fericit cățel din lume.

Un bun aportor de … chestii.. pe care le găsește în locurile cele mai imposibile, un cățel cuminte, în general. Cu instincte de mămică pentru canarii din geam pe care îi păzește cu sfințenie atunci când e singurel acasă. Un cățel fericit și iubit…Dar ceea ce este și mai minunat, este că așa ne simțim și noi, cei din jurul lui, de la apariția sa în casa noastră.

E minunată starea pozitivă pe care o transmite. Și e stranie necesitatea, din finalul unei zile, de a-l simți cât mai aproape și de a comunica cu el. E chiar vitală.

Până la urmă iubirea luminează… în toată formele ei… totul… și împrospătează.

Lumină, dragilor, și multă iubire vă doresc, în acest început de primăvară, când sărbătorim viața cea nouă, renașterea, în toate formele ei!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in fotografii, Ideile mele... and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lapi …

  1. Pingback: Dantele vechi şi imprimeuri zdrenţuite… (5.04.10) « Dumitru Agachi’s Weblog

  2. Shtefana says:

    Hristos a inviat! Paste luminat si fericit alaturi de toate fiintele pe care le iubesti!

  3. Pingback: O lume din frânturi (Karl McKoy) « Elenaagachi’s Weblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s