8 defecte

Preiau de la “Sunetul mai Tare” pentru că n-am inspiraţie de altceva…

8 defecte.. 8 păcate… 8 însuşiri de reconstruit…

1.MĂ IMPLIC FOARTE REPEDE – implicată am fost dintotdeauna… într-o relaţie, într-o amiciţie, atunci când lucrez la ceva, oricând. Sunt enorm de fericită când ceea ce fac îmi iese, dar sufăr cumplit când iese nasol. Sufăr prelung şi intens.

2. RAR MĂ INTORC DIN DRUM – Greu îmi pun în minte o astfel de decizie… de a uita, de a întoarce spatele şi de a nu mai dori vreo amintire măcar din ce-a fost. Rar ajung în momentul acela în care să mă supăr aşa de tare încât sa iau o decizie capitală. Dar odată luată, nu mai are întoarcere. Odată ce am întors spatele, m-am dus şi nu m-am uitat vreodată înapoi, indiferent cât de dragă mi-ar fi fost persoana respectivă, locul, evenimentu, etc. Tocmai de aceea nu am făcut asta decât de vreo 2-3 ori, dar atunci am fost fermă. As vrea sa fiu la fel de fermă şi în ceea ce priveşte profesia, sau drumul în viaţă, din păcate mă limitez numai la partea socială.

3. GELOZIA – Aici nu am ce comenta. Aşa sunt… o geloasă posesivă şi încerc să mă autoeduc să nu mai fiu aşa. Mai vedem dacă o să iasă.

4. IMPULSIVITATEA – MĂ ENERVEZ FOARTE REPEDE: Acţionez fără să gândesc în mai mult de jumătate din viaţa mea. Uneori consecinţele sunt nefaste (de cele mai multe ori). Pot să ţip, să strig, să injur, să ofensez, dar încerc în cea mai mare parte a timpului să mă controlez. Cât de bine reuşesc, nu ştiu…

5. INTÂRZII: MEREEEU!!! Prietenii îmi tot zic că o să mă linşeze. Mereu mă las foarte mult aşteptată. Dar asta e ceva la care chiar nu vreau să lucrez. Fiecare îşi trăieşte viaţa în ritmul propriu.

6. SUNT FOARTE COMPETITIVĂ: Credeţi sau nu, e grav asta. Mai ales când implică gelozia şi invidia la un loc. Devine forţă distructivă. Prietenii ştiu de ce.

8. DEZORDONATĂ: Cine vrea să vină în casă la mine, să mă anunţe cu ceva timp înainte. Că trebuie să fac curat. Altfel, găsesc mereu ce va mai bun de făcut şi mi se pare că pierdem extraordinar de mult timp pentru un lucru care n-are alt scop decât să ne asigure căldurica unui somn liniştit. Restul e pierdere de vreme. (Bine, nu o luaţi de-a dreptul, asta nu înseamnă că trăiesc în mizerie!!! Doar nu sunt eu femeia care stă toată ziua cu măturica în mână. Cine vrea aşa ceva să caute în altă parte. )

Astea ar fi cele mai importante. Ar mai fi şi multe altele, ca de exemplu faptul că trăiesc în trecut, mă complac într-o situaţie şi mi-e foarte greu să mă adaptez la schimbare, rănesc oameni din neştiinţă… sintagma “a da cu bâta-n baltă” îmi e foarte caracteristică, şi etc etc.

Leapşa merge mai departe la cine doreşte.

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in leapsa. Bookmark the permalink.

1 Response to 8 defecte

  1. Nu toate opt sunt defecte. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s