Bruges…

Bruges este cu adevărat un oraş al iubirii. Departe de valtoarea şi zumzăiala Parisului, Bruges  impresionează prin farmec, nu atât prin diversitate şi grandoare. Bruges este intim,  este mignon şi e superb ca o bijuterie rară.  Este un loc al pătinirii, al subiectivismului, unde orice percepţie sigură (timp, spaţiu) lipseşte.

Bruges poate fi un loc al singurătăţii şi al meditaţiei, sau un loc al iubirii. Cu siguranţă nu al distracţiei.  Beţia, în orice sens ar fi luat acest cuvant, extravaganţa, excesul, ar umbri cu totul poezia locului.

Am văzut Bruges de două ori: prima dată l-am găsit trist în romantismul său, singur. Ieri a fost alta senzaţia, cu totul alta : descoperire, farmec, eliberare.

Iată, deci cum există ferestre ale sufletului, locuri care  pot să te descopere ţie însuţi, schimbat, maturizat (poate), puţin mai realist şi totuşi atât de nesigur, de neştiutor în ale vieţii.

Va urma…

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in fotografii, Sentimente, vacante and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Bruges…

 1. Anca G. says:

  Mi-ai adus aminte de cea mai tare comedie (tragicomedie) pe care-am vazut-o in ultimii ani – “In Bruges”. Sunt cateva secvente in film unde se spune ca Bruges este un “loc de poveste”, asa mi s-a parut si mie. Si dupa fotografiile tale, superbe toate, sunt sigura ca este:)

 2. elena agachi says:

  Deci spiritul lui Lapi te insoteste si la Bruges…

 3. Pingback: Arbor invers (lectură) « Elenaagachi's Weblog

 4. Marta says:

  Superbe fotografii, Andra! Nu am apucat sa te felicit pentru reusita ta, asa ca o fac virtual. Multa bafta acolo si sa te ajute Dumnezeu sa reusesti ce ti-ai propus! Te pup.

 5. Pingback: Why Worry? « Elenaagachi's Weblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s