Good

Inspiraţie egal neam din nou.

De ce? Simplu…. Inspiraţia nu vine atunci când ţi-e bine… Adică mie una mi se par lucruri stufoase, pline de un  romantism american, posturile care vorbesc despre cât de roz este viaţa. Adevărul e că nu e roz… nu e roz deloc. Dar există unele momente când ţi-e cald şi bine şi simţi că poţi muta munţii din loc dacă vrei. Că poţi face orice dacă vrei… momente în care viaţa ţi se pare atât de simplă şi când ţi-e ciudă că TU eşti cel care o complici. Momente în care te simţi protejat de durere şi de suferinţă numai printr-un singur cuvânt… sau 2… sau mai multe…. sau niciunul.

Luni intru în Bac… (o porcărie de bac, apropo!!). Peste vreo generaţie o să ajungem o ţară de inapţi inculţi… chiar mai rău decât astăzi… dacă asta e posibil… (şi bineînţeles că mereu se poate mai rău… asta era varianta optimistului sau a pesimistului că nu mai ştiu?) Aş vrea să se termine odată cu iarna.. deja nu mai suport… În rest…Am spus că azi iubesc pe toată lumea… dacă tot e marea zi roz. Deci vă iubeesc!!

Take care. Şi baftă la examen cei care sunteţi din nenorocita mea generaţie.

Later Edit: Ghici ce mi-a picat la romana: Teatrul romanesc.  Ciudat norocul… hm… YEEEEY!!!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in bac, filozofeli. Bookmark the permalink.

19 Responses to Good

 1. dumitruagachi says:

  Lasă, trece… Baftă!

 2. Shtefana says:

  Imi aduc aminte cit de disperata si deprimata eram inainte de Bac…Cum eram sigura ca nu-l iau…Acum imi cam vine sa rid…in comparatie cu tot ce a urmat de atunci incoace (si cu ce va urma), bac-ul n-a fost decit o gluma buna. Desigur, este foarte usor sa vorbesti…dupa. De aceea, CURAJ! SI MULTA BAFTA!!

 3. 🙂 Generatiile care vin din urma mai inculte sau nu au o sansa si anume de a aduce ceva nou … iar daca aceste generatii vor dori cu adevarat o schimbare apoi ei trebuie sa fie acea schimbare!
  Bafta la bac si nu mai privi totul cu ochisori asa de negativi … e doar o stare!

 4. giubis says:

  Bafta si tie:) mai am o ora…

 5. andraagachi says:

  Movi, :)) generaţiile care vin, crede-mă, nu au (în majoritate) nimic în cap. Decât, eventual, bairame şi [mai nou] ierburi, alcool şi restul.
  Cei care ar mai putea schimba ceva sunt puţini şi lipsiţi de putere. Se exprimă, totusi, pentru că doar asta mai pot face acum. Se izolează de restul sau formează mici comunităţi de cultură… dar atât. Pentru că idioţenia e mare azi!!
  Cine mai trăieşte cu iluzia că aceste fiinţe atât de puţine şi de slabe ca iubitorii de cultură, ar mai putea schimba ceva, se inşeală amarnic. Aceia ar trebui să se bucure că mai sunt lăsaţi să se exprime, încă… Coruprţia e prea crasă la noi pentru a mai putea cineva din exterior să facă cine ştie ce revoluţie… Noroc de UE…

  And then again, toată lumea-mi spune că sunt o pesimistă incurabilă:)).

 6. Stefana says:

  De cind se da Bac-ul in februarie???

  • andraagachi says:

   De anul asta, Srefana. Pentru ca asa vrea guvernul. Ca sa nu mai plateasca profesorii la vara. Il dam cu profesorul de la clasa. Nu-i asa ca-i dragut?

 7. Pingback: Sfaturi pentru activiştii oranj « Ioan Usca

 8. acuvio says:

  am venit prin linkul NBD, link cu link
  Bafta!
  PS La momentul cind eu am terminat facultatea, am trecut pe doua cartoane mari 1m/1m, pt mine si colegul de camera la gazda, toate examenele parcurse. Revedeam emotiile, senzatia de vomă, gitul uscat, tremorul, superstitiile cu mina stg.
  Toate s-au dus si probabil la fel le-as lua de la capat.

  • andraagachi says:

   merci. totusi, modul in care descrii tu facultatea nu e unul f dragut:)). Sper sa nu fie toata perioada asa cum o descrii tu:). Oricum, thx for stoppin’ by. 🙂

   • acuvio says:

    asta era la final.
    anii de liceu si ulterior cei de facultate ramin repere in sufletul nostru iar cel mai banal spunem “cei mai frumosi ani”. Suntem siliti sa fie asa pt ca la finalul lor intram in acea lunga perioada de tropa-tropa.

 9. Pingback: Athanor (II) « Gabriela Savitsky

 10. Da, chiar! Ce bac nasol aveţi! La noi creştea emoţia de prin mai. În perioada bac-ului făceam nişte chefuri mostru şi mergeam la examene cu confetti şi sclipici în păr… Ce mostruozitate de învăţământ avem! După chipul ministrului cel cu faţă lombroziană.

 11. Pingback: Liberalismul – intre dreapta si stanga - Cel care striga in pustie

 12. Mult succes! Trece repede… 🙂

 13. andraagachi says:

  merci, merci. a trecut. no problem:))

 14. Delia says:

  multă baftă la BAC.
  >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s