Iaşi

Nou?
E mai multă zăpadă faţă de ultima oară când am fost. E mai frig. Există Mc în Iullius… nu ştiam asta… la naiba cu fast food-urile. Centrul Cultural Francez e mult mai mic faţă de cum mă aşteptam eu să fie. CinemaCity e genial. Şi foarte scump… dar totuşi genial. Avatar m-a ţinut trează, dar tot comercial rămâne. Noroc cu 3d-ul. Am terminat Soni… bine scrisă. Şi atât. Te ţine legat, o termini repede. Apoi îţi pui ceva întrebări legate de condiţia umană şi apoi îţi începi a doua zi ca oricare alta. Pentru că deja ai uitat. Doar eşti om. Andrei Ruse îmi place totuşi mai mult ca poet.
Poze. Iaşiul e frumos şi iarna.

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in fotografii, vacante and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Iaşi

 1. dumitruagachi says:

  Leul iesean e neasteptat de expresiv… la fel si “lupiul” nostalgic din fotografia 4… Pare-se, fluturasii au fost cu adevarat liberi prin Iasi!

 2. andraagachi says:

  Da, da, am fost chiar mai liberi ca niciodata:))

 3. Andrei says:

  Iasul e frumos mereu.In comparatie cu satul Botosani eu e o adevarata metropola 🙂
  Si cand ajung prin Iasi…prin Copou imi place sa ma plimb 🙂
  Pe cat aprilie esti? 😛

  • andraagachi says:

   Nu stiu ce sa zic despre Botosani. Nu l-as numi totusi sat. Imi place Botosaniul asa cum e el, dar desigur ar fi si mai fain daca cele cateva cladiri din zona s-ar restaura calumea. In fine. Poate copiii nostri…
   Cui nu-i place sa se plimbe pe copou:)).
   Nu aprilie.. martie… 27 martie…

 4. Shtefana says:

  Interesant cum fiecare generatie in Romania a sperat, ori spera ca …” poate copiii nostri”… Interesant, ori poate doar trist.

 5. andraagachi says:

  Da, Stefana, trist. Interesant ca vorbeam intr-o zi cu fetele si spuneam cat de genial ar putea arata botosaniul, sau macar centrul vechi daca s-ar ocupa cineva de el. Si vedeam eu cafenele ca in Occident, cu umbrelute si terase afara, si calesti care sa faca turul orasului, o fantana ca-n Brasov… apoi am avut o trezire absolut criminala din partea lor de genul: Ooho, in Botosani? Ia-ti gandul! Niciodata.
  Am ramas perplexa ca in fata unui fapt deja implinit.
  Nu mai spun de satele parasite de sasi unde fac germanii sau alti europeni turism si castiga atat incat pot sa cumpere satul ala intreg… poate ar trebui sa asteptam si noi germanul doritor de castig binevoitor.

 6. Lilick says:

  Buna, Andra! 🙂 Bine ai venit pe “No Basescu Day”. 🙂

 7. fiecare oras are farmecul lui … unele aspecte dar mai ales trairi chiar nu pot fi comparate! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s