Horaţiu Mălăele

Enjoy…

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Horaţiu Mălăele

 1. Adelina P. says:

  Chiar serile trecute il ascultam recitând “De dragoste…mortală”, la care am râs copios, ca de fiecare dată. E absolut genial omul ăsta, unul din cei mai mari actori români.

 2. Movi says:

  stiu ca am dat peste acest filmulet anult trecut pe la sfarsitul lui octombrie si l-am tot ascultat in acea perioada … este ceva mult mai profund pe care insa nu oricine poate sa il inteleaga dar mai ales sa simta cu adevarat ce reprezinta.

 3. Cosmin says:

  …foarte frumoasa piesa:D

 4. andraagachi says:

  Movi: piesa e frumoasa in sine, depinde de capacitatea fiecaruia de a duce mai departe, de a nascoci si transforma intelesul ei in ceva mai profund. nu am vrut sa o discut tocmai pentru asta. Stiu o farama din ce inseamna viata de actor, chiar daca nu as indrazni nici in cele mai frumoase vise sa ma compar cu unul adevarat.
  Atunci, automat, piesa are un sens ascuns pentru fiecare.. actorul scenei, actorul vietii, actorul cu masca, etc etc etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s