La mulţi ani!

Culmea sau nu, s-ar putea să-mi fie dor de 2009.  Aşa betag cum a fost el, a fost foarte solicitant. Am muncit enorm în 2009 şi mi-a plăcut fiecare scundă din timpul folosit aşa.  2010 este “anul crucial”… cel puţin pentru mine. Dar voi trece peste toate cu bine… până la urmă… nu se poate altfel.

Asta vă doresc şi vouă într-un context foarte greu atât economic cât şi politic… să treceţi cu bine peste toate şi la final să vă spuneţi: Ha! Am reuşit!! E cea mai mare bucurie asta… La mulţi ani,  mult mai buni decât se prevesteşte că va fi acesta.

Să mergeţi mai departe cu zâmbetul pe buze. It helps.

Vă dau câteva fotografii de la revelion. Dacă voi mai primi între timp, voi adăuga.

P.S. Cu siguranţă a fost cel mai bun Revelion pentru mine! După toate eforturile organizatorice care au fost făcute (uriaşe… mulţumim Rodu!!), ne-am trezit în timpul nopţii cu vreo 20 de persoane în plus faţă de câti eram. Şi asta pentru că “de unde venim noi, se ascultă Andre”. A fost genial să văd din nou reunite vreo 5 generaţii de dramişti. Până la urmă Drama e o stare de spirit… care se autoalimentează în astfel de momente. La anul vor fi alţii care vor face petrecerea. Chiar sunt curioasă cum va ieşi. Dar vorbesc deja prea mult pentru un post de “La mulţi ani!”.

LA MULŢI ANI!!!

Camarazii de-a 12… 4 ani de drama.. cât de frumos se termină pentru fiecare dintre noi…

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Amintiri, Drama Club, Happy!, just for fun!, Sentimente and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to La mulţi ani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s