Mergeţi să vedeţi

” Apoi, treptat, orizontul întreg deveni o perdea neagră, soarele nu se mai ghicea dintre nourii de metal și un croncănit enorm se auzi, gata să spargă parbrizul, gata să sfâșie cerul… Erau ciorile… Doamne, spuse îngrozit, cât s-au putut înmulți! Și ce flămânde mai sunt de croncăne așa… Se asigură că geamurile erau închise, doar nu-s în vreun scenariu de Hitchcock, apucă să mai spună, apoi mașina intră sub stolul negru, ca sub o pelerină și croncănitul se amestecă cu bolboroseala de la radio…”

http://elenaagachi.wordpress.com/2009/12/19/ciorile/

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mergeţi să vedeţi

  1. Initial am vrut sa ma iau de tine ca ii faci doar reclama lui mamica… dar dupa ce am citit textul a trebuit sa recunosc ca chiar se merita. 🙂

  2. andraagachi says:

    In primul rand… “a merita” nu are reflexiv. In al doilea rand… pot sa fac reclama lui Tudor Chirila si mamei mele nu? In al treilea rand… cine ai fi fost tu sa te iei de mine ca promovez pe blogul PERSONAL ceva, orice? In al patrulea rand… cum faci cu voluntariatul de pe Blogtosani. N-am mai dat de tine.

  3. Mda… chiar nu are rost sa mai lungesc discutia… fii fericita cu blogul tau persoanl si tine-i reguli de gramatica cui are chef sa te asculte… eu unul nu o sa te mai deranjez pe aici.

    Cat despre chestia cu Blogtosaniul… i-am pus Andreei pe card niste banuti, de venit personal nu pot sa vin – ora 10 e prea devreme pentru mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s