În ce măsură oboseala înseamnă stare de bine?

Sunt terminată… în 3 zile au fost 5 spectacole în care am avut imense emoţii pentru că, nu-i aşa, Laurianul are 150 de ani şi merită sărbătorit cum se cuvine. Deşi nu am pornit cum am sperat, o săpuneală bună şi ceva crize (de timp, de nervi, de emoţii) au ridicat cu mult nivelul. Emoţiile nu au fost atat de mari pentru Drama cât pentru uriaşul proiect coordonat de Alex Sârbu (ce a conţinut în jur de 50 de oameni), şi care nu era tocmai bine pus la punct.

Cum tot răul e spre bine, însă, ieri a fost o zi perfectă, încheiată superb cu o chitară. Sunt atât de mândră că fac parte din “generaţia 150” şi mai sunt enorm de mândră că sunt în generaţie cu Alex Sârbu care, vorba cuiva, “ar trebui clonat odată la un an”. Acest tânăr absolut fabulos care i-ar face pe actori să dorească să-l tranşeze într-o noapte, dar care ştie ce face, mai degrabă ar renunţa la tot decât să accepte compromisuri. Şi toată lumea ştie că el nu e tocmai un realist, dar care mie îmi e enorm de drag şi sper ca “relaţia asta specială” pe care o avem să nu-şi găsească finalul odată cu începerea studenţiei. Cât despre Drama, sunt mândră. SUNT MÂNDRĂ DE VOI! Obosită, terminată, dar mândră şi fericită.

Şi cu asta ne vom pleca din nou în faţa dumneavoastră în seara asta la Bal, comform tradiţiei, şi ne încheiem şi această stagiune urmând să o reluăm undeva în mai. Oricum ar fi, “Statuile” a bătut recordul numărul de reprezentaţii într-un timp atât de scurt.

LA MULŢI ANI LAURIAN! LA MULŢI ANI DRAMA CLUB! (10 ani în curând).

Poze foarte curând.

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Drama Club. Bookmark the permalink.

1 Response to În ce măsură oboseala înseamnă stare de bine?

  1. Pingback: Laurian 150: 30 octombrie 2009 « Elenaagachi’s Weblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s