Blogtoşani7 0.1

După muult mult timp am reuşit şi eu să ajung la una din cele reuniuni ale blogărilor din Botoşani. Pierdusem vreo două înainte. Ceea ce trebuia să fie un Ipoteşti cu mai mulţi, a fost un Up-Cafe cu mai puţini. Din punctul meu de vedere asta a fost foarte bine, căci am avut şansa să îi cunosc oarecum pe fiecare, împreună cu părerile, pasiunile şi preferinţele lor. Am aflat, mai detaliat, ce înseamnă Twitter(încă nu înţeleg promovarea lui enormă şi utilizarea lui atât de mare), am vorbit despre “Roblogfest” şi bloggeri preferaţi.

Deci s-a vorbit şi despre bloguri, lucru care, am înţeles, e rărişor în Blogmeet-urile noastre. Din fericire, nu a fost toată lumea necunoscută, căci pe Delia şi Dida şi Cristi îi cunoşteam, mai mult sau mai puţin,  dinainte. Am fost încântată să văd aparatul foto al domnului Bogdan Întâiul (A fost a doua oară când am ţinut în mână un Nikon D 90 şi e o onoare aproape :)) ), să rememorăm despre profii din Laurian cu un fost absolvent şi anume Bogdan al II-lea şi să râd împreună cu Bogdan al III-lea. (Ordinea numerotării celor 3 Bogdani îmi aparţine şi este cu totu aleatorie).Cea mai mişto fază a fost când am făcut cunoştiinţă.

4 băieţi: Bună eu Sunt Andra.

– Bogdan

– Bogdan

– Bogdan

– Cristi

Ne-am despărţit cu o mică promisiune că ziua de vineri nu a fost întregul Blogmeet ci doar prima parte (de aici s-a creat titulatura de Blogmeet7 0.1), urmând ca a doua să fie, totuşi la Ipoteşti, odată cu apariţia celor plecaţi din oraş. Sperăm, deci ca data viitoare să fim mai mulţi.

În concluzie e foarte fain la Blogmeet, mai ales când ai ocazia să cunoşti oameni noi.

P. S. Bogdan Epureanu îmi datorează o ladă de bere pe cinstite:)).

Poze:

DSC_4879

DSC_4881

DSC_4890

DSC_4898

DSC_4910

DSC_4915

DSC_4874

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Blogosfera, fotografii, just for fun! and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Blogtoşani7 0.1

 1. Newsted says:

  Salut…sunt prima data pe blogul tau si inca nu am citit restul posturilor. O voi face azi.
  Legat de intalnirile intre bloggeri…e o idee foarte frumoasa. Sunt si eu blogger si am avut cateva intalniri cu oameni care s-au devedit a fi deosebiti. Pe blogul unde activez ( este un blog de grup unde am strans cativa prieteni de pa alte bloguri ) posteaza oameni din toata tara si chiar din alte tari europene. Va fi foarte frumos atunci cand ne vom intalni toti ( sper ca va veni si ziua asta , desi avem oameni din Scotia , Germania, Bucresti, Craiova, Bistrita, Stei -jud Bihor).

  Eu il felicit pe Bogdan Intaiul pentru achizitia D-90 -ului…inca nu am ajuns la performanta aia.In prezent folosesc un Canon 1000D. Cu timpul insa sper sa ajung la ceva asemanator Nikon-ului D-90 dar din gama Canon ( fan fiind ).

  Bafta cu blogul…o sa te citesc zilnic…

  • andraagachi says:

   Multumesc frumos. Ma bucur mult:) Sper si eu. Ar fi ceva:) La ce blog “lucrezi”?

   • Newsted says:

    Se numeste screenshooters.eu si este nou in bransa, in formula asta. Suntem un grup de 11 oameni care posteaza acolo si speram ca in scurt timp sa ni se alature si altii. Daca vei avea placerea sa postezi la noi pe blog te asteptam oricand. Cu cat mai multi cu atat mai bine.

    Un alt blog, de data asta personal si pe care imi postez fotografiile se numeste fotosicalatorii.wordpress.com. Al treilea blog cu care colaborez este un blog strict pe teme de fotbal si se numeste blogdefotbal.com .

    Dupa ce citesti mesajul il poti sterge sau macar numele blogurilor. Nu vreau sa se creada ca imi fac publicitate pe alte bloguri 😉

   • andraagachi says:

    @ Newsted Da, pai nu iti faci. Mi-ai raspuns doar la o intrebare. E ok:) nu crede nimeni nimic:))

 2. Delia says:

  Frumos..frumos :->

 3. Daca zici tu ca iti datoreza o naveta de bere asa sa fie… dar atunci inseamna ca trebuie sa ii “improspatez memoria” mamei tale… ca vorba aia… si asa e cald afara. :))

 4. E foarte bine că bloggerii reuşesc să se mai şi întâlnescă şi nu se rezumă doar la întâlnirile virtuale… Bine te-am regăsit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s