Lance Lopez

Cei care au fost anul trecut la Bregovic sigur ştiu povestea cu PNL-ul care încerca să-şi facă campanie din banii statului, or whatever they call it. Cam aşa s-a întâmplat şi cu câteva zile în urmă la concertul Lance Lopez. Pentru cei care nu ştiu cine-i tipul, fac un rezumat şi zic: este cântăreţ texan, cântă la chitară de la 4 ani şi a devenit un fel de discipol al lui Hendrix. Are în repertoriu multe cântece marca Hendrix, excelent interpretate. A şi câştigat un premiu “the Shouteast Regional Jimi Hendrix Electric Guitar” în New Orleans.

Spectacolul a fost foarte bun. Evident că lumea din Botoşani nu prea se adună în astfel de momente. Şi la Bregovic a fost la fel. Totuşi e foarte bine să ai capacitatea să trăieşti fiecare moment şi să te bucuri de el în orice condiţii. Am fost, însă surprinsă să constat vreo 4-5 omuleţi în faţă care n-aveau nici în clin nici în mânecă cu rock-ul (arătau mai mult ca manelari/ţigani care vor să fure poşete). Dar care erau atât de acaparaţi de ce se-ntâmplă pe scenă încât nu mai vedeau nimic în jur. ( Luminiţele trebuie să fi făcut diferenţa.)

Finalul a fost grandios, cu o lecţie de “mâncat” chitara (adică Lance a cântat  la chitară cu gura, for real!).

Cu pozele ne-a ajutat puţin Răzvan de la BtFun. Mulţumiri, again. Preiau de acolo câteva.

concert-16

concert-33

concert-35

concert-21

concert-6

concert-7_0

cz

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Happy!, muzica, Sentimente, vacante and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s