Blogul în concurs

Am văzut pe mai multe bloguri ideea de a participa cu un post la concursul organizat de blog18 în colaborare cu găzduire blog.ro . Tot de pe diverse bloguri am aflat că acest site (Găzduire-blog.ro) este o alternativă de găzduire a blogului cu oferte de la 17 până la 30 de euro pe an.

La început nu am vrut să scriu acest post. Oricum nu am câştigat niciodată nimic şi oricum nu mă înteresează foarte mult. Dar apoi m-am trezit şi m-am gândit că peste 5 zile bloguşorul meu va împlini un anişor. Şi acest tip de post era oricum, cred eu, necesar.

Prin urmare cum a influenţat blogul viaţa mea?

Blogul meu a fost creat după îndelungi dezbateri cu familia şi prietenii. Primul contact cu lumea blogului l-am luat intrând pe blogul lui. Mi s-a părut grozavă ideea de a scrie ceea ce gândeşti. În lumea blogului poţi fi judecat, cântărit sau apreciat pentru ceea ce ESTI cu adevărat, pentru ceea ce gândeşti.

Multă lume spunea, atunci când mi-am făcut blogul, că fac asta pentru a mă ascunde. “Daa, bine că acolo poţi să critici, dar de ce nu spui lucrurilor pe nume şi în realitate. Eşti mare şi tare ACOLO”.” De aceea ai devenit blogger, CA SĂ TE FACI CUNOSCUT”. Ori de asta, ori pentru bani.”

DA, mi-am făcut blog pentru a-mi expune ideeile şi nu neapărat criticile. Nu fac politică pe blog, deci nici polemică. DA, mi-am făcut blog ca să ies din anonimat, ca să văd dacă pot să fiu apreciată pentru ceea ce sunt în realitate, în mod obiectiv. DA, mi-am făcut blog pentru a scăpa odată de senzaţia că pereţii se închid în jurul meu şi mă apasă. Văd blogul ca pe o formă de libertate.

Primele postări nu au fost, însă, scrise pe blogul meu. Zeffy mi-a oferit găzduire de câteva ori, pentru a mă obişnui cu senzaţia de “popularitate”, i guess. Pentru a vedea dacă într-adevăr blogul este ceva ce îmi doresc. Şi a fost genial. Şi ca rezultat, iată https://andraagachi.wordpress.com

Blogul mi-a influenţat viaţa  pentru că mi-a oferit acea deschidere de care aveam nevoie. Am cunoscut multi oameni prin intermediul blogului. Atât din alte oraşe cât şi din propriul liceu. Am devenit prietenă cu unii, iar pe ceilalţi îi citesc în continuare cu încântare. Apoi blogul mi-a oferit un dar foarte preţios: exerciţiul scrierii. Faptul că ceea ce scriu este gustat de ceva lume, faptul că uneori există critici constructive, toate acestea îmi dau ordine în gânduri în idei şi viaţă.

Iar restul e tăcere…

La mulţi ani lil Blog…

Şi reiau: acest post a fost scris pentru concursul organizat de blog18 în colaborare cu găzduire blog.ro.

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Blogul în concurs

 1. Pingback: Concurs Blog18 în colaborare cu gazduire-blog.ro | Blog18

 2. saychese says:

  uite de asta te citesc eu pe tine.blogul tau are ceva aparte. aici nu o sa gasesc niciodata persoane cu care sa ma cert.pur si simplu oameni cu caracter .scrii foarte frumos.bravo!mult succes la concurs! 😀

 3. Succes! La multi ani blogului!

 4. Iulia Elize says:

  Succes Andra, si Felicitari si multi multi ani pentru blogul tau, la aniversarea Anisorului. iaca mai sunt doar 3 zile…

 5. andraagachi says:

  @ Iulia: Multumesc frumos.Da, asa e… ar trebui sa ma gandesc la ceva special… mai vad…
  @strachi: stai ca inca nu am castigat:)) vise dulci, strachi:))

 6. rouademunte says:

  Bună, avem un concurs doar pentru bloggeri pe blogul nostru.

  Poţi câştiga cazare pentru două persoane într-un week-end la pensiunea Roua de Munte din Băile Herculane:
  http://rouademunte.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s