Trupa Veche

Am descoperit în fine  Trupa Veche… de fapt ştiam de mult, dar nu ştiam că sunt ei. Ca să se ştie, Trupa Veche este ce a mai rămas după Tudor Chirilă.

Ce a rămas nu e, după mine, chiar de aruncat la coş. Băieţii au şi ei melodii faine chiar dacă nu au acelaşi impact  şi mesaje atât de puternice ca cele de la Vama. În teorie mi se pare că toate ar avea câte ceva de spus. Vocile soliştilor (2 acum) sunt ok, deşi nimeni nu-l întrece pe Chirilă. Surprinzător că şi fata are voce bună.

În practică, una mi se pare mai… “deasupra” şi am să v-o las spre ascultare. Oricum o trupă care merită ascultată. Chiar şi cu nivelul soliştilor noi, tot sunt mai buni decât alte trupe româneşti. Cât despre instrumetişti… nu mai vorbesc. Mie mi-a plăcut Lapi întodeauna, mi se pare genial. Vom vedea, însă, ce mai scot în viitor.

Dă click mai jos…

So… Aluneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec….

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in muzica and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Trupa Veche

  1. Vania says:

    Da, e de calitate, dar nu-i vama Veche!…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s