Day feeling…

Azi am fost în reluare. M-am mişcat, am reacţionat, am gândit şi am simţit în reluare. Pentru cei ce nu ştiu, în reluare înseamnă într-un limbaj inventat, foarte lent, mecanic.

Sunt astfel de zile… când simţi că nu mai poţi să faci nimic, ai privirea pierdută undeva foarte departe, dai tuturor senzaţia că nu-i mai asculţi de mult (şi chiar nu o faci) deşi îţi explică ceva la care trebuie, e vital să fii atentă. Am fost întrebată:

– De ce eşti emo azi? Nu e de tine să fii emo!

– Nu, nu sunt emo, doar că azi nu sunt.

Şi nu am fost… decât în două, fix două momente: când am ascultat un mic discurs de încurajare al doamnei profesoare de franceză pentru examenul pe care îl voi avea săptămâna viitoare. A spus ceva de genul că astăzi elevii sunt mult mai liberi decât în alte dăţi. M-a emoţionat puţin înfocarea şi mândria cu care dumneaei (este vorba despre doamna Adela Bantuş pentru cunoscători), la o vârstă venerabilă, vorbea despre generaţiile actuale. Este un profil de om european.

Al doilea a fost  moment cu George, care mi-a povestit o fază foarte comică de sâmbătă, când Drama a fost la rediu şi eu n-am putut să merg. Am râs cu lacrimi aproape. Thx  GiGi!

Şi melodia de “day feeling”… de fapt, am redescoperit de curand Dire Straits şi nu mă mai satur. În plus cade fix pe my feeling…

 

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Bored, Ideile mele.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s