1 Mai

Nu serbez 1 Mai, nu mă duc nicăieri de 1 Mai, nu fac nimic de 1 Mai. Mă doare în cot de 1 Mai şi da, spun asta în mod deliberat. Spunea tata ieri că “a trecut Paştele evreiesc, catolic şi cel ortodox, urmează cel al ateilor”. Exact aşa. Prin urmare distraţi-vă voi şi pentru mine. Aş fi preferat să mă odihnesc (a, da, uitasem: mulţumesc statului român pentru acest prilej care ar fi trebuit să fie de odihnă)… în schimb am facut vreo 8 ore de repetiţii. Eu am muncit de ziua liberă a muncii (cât de paradoxal sună!). Voi?

Apropo de asta, Duminică la orele 17.00 aveţi prilejul să vă întâlniţi pe Unirii cu personaje din alte timpuri. Va avea loc parada costumelor organizată de festivalul la care participăm (Amfiteatru). Deci dacă vreţi să ne vedeţi, vă aşteptăm să schimbăm o privire şi-o vorbă.

Apoi, aflaţi DramaClub participă cu Frumoasa fără trup şi vă aşteaptă pe toţi vineri seara (8 mai) la teatru să îi susţineţi. Spectacolul va începe la ora 19.00. Vă aşteptăm!

 Aveţi mai jos spotul video cu promovarea clip-ului.

Biletul e 7 RON!!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Drama Club and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to 1 Mai

 1. Zeffy says:

  de fapt a fost Pastele catolic, evreiesc si ortodox :p

 2. romina says:

  daca atat de frumos arata prezentarea,ma gandesc cat de frumoasa este piesa.imi pare atat de rau ca nu am asistat inca la nicio piesa de a ta…o sa vina,poate, si alte vremuri…

 3. Zeffy says:

  cat e biletul??

 4. Andra says:

  7 lei e biletul…

 5. ema says:

  eu is f revoltata de comm alea tampite pe care tocmai le-am citit pe youtube(la clipul nostru de prezentare).se trezesc vreo 2 ,3 care faca teatru de doua saptamani si 5 zile sa faca observatii tampite cu privire la drama.daca vor sa fie si ei in stadiul in care ceilalti cred despre ei ca au pile,tre sa munceasca mult.eu chiar sunt un pic mandra ca ceilalti cred despre noi asta,si mai sunt mandra de absolut tot,iar piesa e geniala,si abea astept sa o mai vad o data.
  bafta multa!

 6. Andra says:

  Da, îţi dai seama cam care e nivelul. Oricum noi suntem pe principiul fair play. Asa ca îi vom lasa sa vorbeasca… în principiu fiecare ştie ce poate.

 7. Movi says:

  hmm se pare ca am pierdut parada costumelor .. nu stiam de acest eveniment, cat despre 8 mai e posibil sa ajung si eu pe la teatru .. imi este dor de teatru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s