Ai grijă ce-ți dorești

Când am spus că vreau o pauză, nu m-am referit chiar acum, chiar azi, când am atâtea de făcut, când diseară am repetiții și când trebuie să mai reglez niște conturi și cu redactorii de la Sarmis. Când spuneam pauză, mă refeream puțin mai încolo, după 8 Mai, da??

Eh, poate e mai bine așa, până una alta nu se zguduie liceul din temelii dacă nu apar o zi la școală. Și of ce bine-i să mai lenevești… nu am mai deschis televizorul la seriale proaste de la începutul anului, cred… și vai ce le-am dus dorul (NOT!!).

În altă ordine de idei, mai mult de o zi, nu-mi pot permite să lipsesc, dejaa e prea mult.. 24 de ore… câte aș putea face în 24 de ore! (am I a workaddict??…maybe…).  Sper să-mi revin până diseară pentru repetiții. Apropo de asta… ceva noutăți care trebuie aflate:

Pe 3 Mai este deschiderea unui nou festival de teatru în Botoșani. Este vorba despre “Amfiteatru”. Acest festival se va organiza la Teatrul Mihai Eminescu în perioada 3-8 Mai. Deschiderea oficială va fi pe 3 când veți putea avea prilejul de a vedea toate personajele din piese îmbrăcate în costume, plimbându-se pe Unirii. E ceva inedit, sperăm să fie bine. Noi suntem foarte încântați fiindcă în sfârșit avem condiții necesare să jucăm. DramaClub va juca pe data de 8 Mai, la ora 19.00 (dacă nu mă-nșel, voi reveni cu amănunte). Veniți să ne vedeți! Piesa va fi tot “Frumoasa fără trup”, dar cu câteva schimbări.

Apoi, Laurianul are blooog!! Pentru detalii consultați adresa :  http://atlaurian.wordpress.com/

Va conține mult mai multe detalii de actualitate decât site-ul.

Revenind la mine, în primul rând am schimbat a n-a oară tema blogului. Cred că aceasta va fi cea definitivă.. o bucată de vreme:d. Mie una îmi place cel mai mult ever.

Miercuri mă duc la Iași la concertul Vama. Biletul e 30 de lei. Și sunt super încântată. Cei care mai vin, sau cei care sunt deja prin Iași pe 29 aprilie, lăsați-mi un mesaj, poate ne vedem. Evident, nu e “Vama Veche”, dar… e “Vama”. E bine și așa… Da, cam asta cu noutățile, mâine am teză, mă duc să citesc.

Salutări tuturor. Don’t worry, be happy, life’s sooo good!

Și pentru că am zis Vama, să fie Vama…

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s