Laurianul Verde

De ultimă oră…

Un nou proiect grandios s-a abătut peste zidurile liceului A.T.Laurian. Despre cele mai multe [proiecte] nu vorbesc aici, din plictiseală… sunt plictisită de cuvantul asta (trebuie să-i caut un sinonim). Acesta însă ar putea interesa laurienii actuali şi foşti (şi poate şi pe cei viitori). În principiu, domnul director are planuri mari. Şi culmea, le pune şi în aplicare.  Ciudat, nu?

Drept pentru care a făcut rost de ceva fonduri şi a asigurat o refacere a spaţiului verde din zona liceului nou. Sunt în jur de 1300 de m pătraţi de teren care vor fi acoperiţi cu gazon şi arbuşti (poate, sper eu, şi ceva arbori mari). În plus, vom beneficia de o fântâna proprie pentru a ne alimenta singuri cu apă, dar care va fi de asemenea şi de decor. În plus, cea din faţa Laurianului va fi refăcută. În pasajul dintre licee se va organiza un spaţiu foarte fain de recreere. Cu băncuţe şi, vor ei, o tablă imensă de şah, unde noi ne-am putea transforma în pioni. Am văzut câteva imagini cu ce vor ei să fie şi chiar cred că arată super. Şi sunt foarte încântată. Sperăm ca până îm iulie să se termine lucrările şi că de la anul o să avem un loc genial unde să ne petrecem pauzele. 

Iar eu stau şi mă gândesc de ce lucrurile frumoase se întâmplă chiar când trebuie să plecăm noi…

În altă ordine de idei, au înflorit cireşii şi a început vacanţa. Slavă Domnului! Aveam nevoie de asta!

Până data viitoare, salut.

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s