White woman

Am trăit o senzaţie de deja-vu în două momente diferite ale aceeaşi zi. Mă întorceam acasă în jurul prânzului şi întâlnesc pe stradă un personaj destul de bizar. O femeie (părea a fi femeie) cu un palton lung care era în mod ciudat foarte curat, cu o eşarfă pe faţă ce părea să ascundă o cicatrice. În mod normal aveam acea senzaţie de „ nu te uita prea insistent să nu cumva să jigneşti”,dar de data aceasta se pare ca ceva la fiinţa ei mi-a atras privirea. Nu pot să-mi dau seama ce…poate haina ei atât de curată, poate privirea „curată” şi ea, modestă, puţin frustrată, ascunzându-se.

M-a înduioşat. Am vrut să-i ofer ceva, dar a trecut atât de repede pe lângă mine ca şi cum s-ar fi aşteptat şi nu vroia. Am rămas destul de mirată, dar mi-am văzut de drum.

După repetiţii, mă întorceam din nou acasă şi am revăzut-o. Părea o fantasmă în puterea nopţii în haina ei albă. M-am înfrigurat. În ambele dăţi nu cred că am văzut-o mai mult de 5 secunde.

Apariţie bizară, atemporală… poate întâmplarea, poate destinul…poate doar un bun subiect de blog, sau poate nici măcar atât…

Şi imediat după al doilea moment mi-a apărut în căşti melodia:

Coincidenţă sau nu, dar a părut că s-a potrivit…

 

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in conditia umana, filozofeli and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to White woman

  1. andraagachi says:

    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s