Drama Club la festivalul Mihail Sorbul

Scurt şi la obiect:

Sambăta trecută Drama Club a participat la festivalul naţional Mihail Sorbu Botoşani, organizat la teatrul Vasilache, un spaţiu intim tocmai potrivit pentru astfel de manifestaţii. Au participat trupe din toată ţara… Botoşani( Laurian, Iorga, Eminescu, Palatul Copiilor, etc…am fost vreo 5 trupe), Bacău, Iaşi (trupele: “Parc Copou”, “Ludic”),  Satul Mare, Bălţi (Rep. Moldova), and so on…

Sâmbătă, casa mea s-a mutat la teatru unde de la  9 şi 15 min au fost piese în continuu până ls 20.30. A fost minunat şi m-am bucurat că am reuşit să ajung. Am putut face comparaţii, am râs, am plâns (DA, DRAMA, AM PLÂNS!), ne-am bucurat, am fost surprinşi, ne-am lăsat seduşi de imagini (da, am aflat că se poate şi asta) şi am făcut muulte poze. Mulţi dintre cei care au participat au meritat pe deplin să câştige, iar noi nu am jucat pentru premii (am dovedit ce putem la Bucureşti, când am luat cel mai mare şi important premiu la Licart) ci am jucat pentru noi înşine. Şi tocmai de aceea a ieşit un spectacol al naibii de bun.

Premiile?

Marele Premiu a fost luat de Ludic…şi am realizat că meritau încă din primele două minute din piesă…. Premiile pentru personajele principale fenimine au fost luate de Andrada şi de Ema de la Drama Club (FELICITĂRI, FETELE!). Premiul pt personajul principal masculin a fost luat de Tavi Costin (Atelierul de Teatru, liceul Eminescu) , pe care îl felicităm de asemenea fiindcă merită….

Şi acum ceva poze…

DRAMA CLUB!

dscn00363  Ioana Guriţă!! Zisă Banjee…

dscn0066

dscn0076

Ema Done Şi Andrada Corlat …. Fetele la putere, ele ne fac mândri!

simina

Când îţi simţi personajul într-atât încât să te doară….

pb010713

When everybody cries…

pb010718

Când “un ajutor” şoptit este mai sfâşietor decât un milion de strigăte…

pb0106991

 Când este enorm de greu, când nu mai poţi face faţă… aminteşte-ţi rostul tău pe lume … acela de a te bucura de viaţă, de libertate, acela de a învăţa din greşeli şi de a nu le repeta…. 

Poze din celelalte piese – în posturile ce urmează… And now enjoy….

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Drama Club, filozofeli, Sentimente and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Drama Club la festivalul Mihail Sorbul

 1. ionut says:

  trupa din balti nu a venit ,au fost doar reprezentanti, nu au si jucat. s au acordat mult mai multe premii decat cele mentionate de tine. pacat ca nu le ai si zis, si nici pe cele mentionate nu le ai metionat corect ca la rol masculin au fost doua premii. te las pe tine sa descoperi cum se numeste cuvantul. dar au fost si alte premii.

 2. andraagachi says:

  Ştiam de trupa din Bălţi, dar au fost totuşi reprezentaţi, deci de intrat în concurs, banui că au intrat, nu?
  Cât despre premiere, mărturisesc că nu am participat, fiind în Iaşi la ora aceea, deci nu am cum să ştiu absolut toate premiile menţionate. Evident că s-au luat mult mai multe, nu am tăgăduit niciodată lucrul acesta, era şi normal să se întâmple aşa.
  Am afişat numai premiile şi numele de care eram sigură pentru a nu avea eventuale erori şi am vizat mai ales numele importante pentru şcoala noastră.
  Scuze pentru numele ce nu au fost menţionate. Dă-mi tu o listă cu toate premiile si toate numele celor cărora le-au fost acordate şi-ţi promit că o public, ok? 😉

 3. ionut says:

  nu cei din balti nu au intrat in concurs. apoi e usor a scrie de la iasi, frumos oras, oricum, superb. aa si articolul e scris ca si cand ai fost acolo , nu ti se pare? oricum minte ma frumos. uite si un ajutor pentru documentarea ta. daca vrei vreodata sa scrii documentezate inainte, mai ales unde numergi. http://www.stiri.botosani.ro/stire/1220/Premiile+Concursului+National+de+Interpretare+a+Piesei+de+Teatru+intr-un+Act+Mihail+Sorbul,+Botosani,+2008.html
  oricum frumos ca te a interesat sa scrii despre. bravo.

 4. ema says:

  mi se pare ca tavi e suficient ridicat in slavi ca sa -l mai ridici si tu…….

 5. ema says:

  anyway….felicitari lui lenus

 6. andraagachi says:

  :)) sunteti culmea…nu mai fac la nimeni dreptate nu? Ba mentionez prea putin ba “ridic in slavi”… … genial… a si ionut, consider ca putem vorbi si fara ironii acre. Nu am spus ca sunt Mafalda. Nu am denumit decat premiile de care eram sigura…asa si lista completa o voi afisa diseara, poate asa voi multumi pe toata lumea…desi nu-mi propusesem niciodata asta :))

 7. delia says:

  eu votez cu andra:|
  :)) >:D<

 8. ionut says:

  andra nu stiu pe cine ridici sau nu in slavi, e treaba ta, da nu esti mafalda, nu eram ironic, nu mi permit , nu te cunosc, si nu mi ai raspuns la o intrebare. oricum repet te admir ca ai scris. felicitari si imi cer scuze daca te am suparat cu ceva sa stii ca nu asta a fost intentia mea.

 9. andraagachi says:

  Textul a fost scris in cunostiinta de cauza. Am participat si am vazut absolut toate piesele care s-au jucat, iar parerile mele despre ele sunt toat subiective si in cunostiinta de cauza. Nu am fost la premiere dar nu am fost deloc mirata de cine a luat… ma asteptam…in sensul acesta am scris articolul….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s