No words

De Alex Sârbu mă leagă multe. În primul rând o prietenie de vreo 2 ani (puţin, ştiu, dar vor mai fi). Apoi muultele proiecte pe care le-am dus împreună: Drama Club, Sarmis, muulte ore nedormite pe mess încercând să punem un scripete acolo unde îi era locul…show-urile (primele unde m-am simţit, în fine, ca acasă…vorbesc de vestitele show-uri Drama pe care, pe multe dintre ele, le-am oragnizat)…nu mai ştiu… Aceleaşi pasiuni, aceleaşi planuri….el mai idealist, eu mai realistă. El căutând mereu perfecţiunea în oricine şi în orice, eu compensând.

A fost frumos şi sper să mai fie. Am fost, deci, foarte bucuroasă să aflu, astăzi, că şi-a „inaugurat” propriul blog. Îi aştept noile apariţiile, aşa cum am făcut-o întotdeauna, cu nerăbdare şi un ochi critic destul de bine format :).

Şi acuma toţi în cor, vă rog… Baftă, Aaalex!

http://alexpoesis.wordpress.com

Şi pentru tine:)

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Blogosfera and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to No words

  1. Alex says:

    Mulţumesc mult pentru aceste frumoase cuvinte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s