Summer’s end? Not for me!

Da, e 1 Septembrie…când a trecut totul nu ştiu…parcă mai ieri…nu mai contează. Important e că există un azi. Important e că vacanţa şi vara încă nu s-au terminat (pentru mine, se vor termina exact pe 15 septembrie).

Chiar dacă după aceea voi avea dezolarea timpului pierdut, căci realmente l-am pierdut, (într-un mod frumos)…nu contează, important este ce fac ACUM.

Şi acum vreau să…vreau să stau…să meditez, să mă ascult pe mine. De mult nu am mai avut timp de asta. Voi aţi avut vreodata răgazul de a vă înţelege?

O discuţie intensă şi aprinsă cu eul propriu care să ducă la un rezultat…DA, aşa am să fac mai departe. Eu am făcut de multe ori asta, poate de aia spunea mama că sunt puţin “distrată” căci mai am obiceiul să vorbesc de una singură prin casă…

E frumos să devii un alter ego şi să te analizezi. Puteţi încerca asta acasă, e revelator să ştii că poţi vorbi cu oricine, inclusiv cu tine, că te poţi cunoaşte, că te poţi studia.

În ată oridine de idei, am să folosesc aceste ultime zile de vacanţă în scop de relaxare. Vreau să iau o pauză de la tot: telefoane, veşti (bine, pe alea bune le accept), internet, mess.

Vreau o pauză pentru mine…şi o voi avea. Şi dacă în toată ecuaţia asta mai bag si vreun grup sau două de trăsniţi şi de picaţi din lună, dar care ştiu să se distreze, s-ar putea să am parte de finalul de vacanţă pe care îl aştept.

Vineri mă duc la Humor, sper să fie aşa cum îmi doresc, şi principalul factor care influenţează este vremea. Revin după şi cu poze, până atunci, nu lăsaţi să se scurgă fără sens şi aceste ultime zile de vacanţă.

Go and have fun!

P.S. În dreapta, un exemplu de trăsniţi, dar îmi sunt foarte dragi!

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in just for fun!, vacante and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Summer’s end? Not for me!

  1. ana1991 says:

    Bucură-te de ce a mai rămas din vacanţă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s