Ochii…

Descoperit de curând, Damien Rice este pentru mine o sursă de…inspiraţie, de încântare, de înţelegere, poate. De când am blogul accesez din ce în ce mai mult youtube în căutare de frumos.

Se pare că această căutare nu se sfârşeşte niciodată. Şi niciun frumos nu e destul de frumos ca să ne ajungă o viaţă întreagă. Cu toate acestea amintirea rămâne, mai frumoasă decât orice, căci cuprinde şi semtimentele proprii la care cu greu vrem să renunţăm.

De când navighez pe youtube, ca să zicem aşa, găsesc tot felul de lucruri încântatoare. Acest videoclip este unul după părerea mea, încântător.

Se ştie despre Damien Rice că el cântă cu sufletul, dar mai rar am văzut ca sufletul să fugă prin ochii cuiva şi să-şi spună povestea cu o sinceritate atât de modestă şi totuşi atât de debordantă…Este povestea lor, diferită de cuvinte, diferită de imagini, întrecând orice tocmai prin sinceritate…

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ochii…

 1. diana says:

  imi place foarte mult damien rice 😡
  muzica lui are ceva aparte

 2. nycthantes says:

  Eu am descoperit damien rice uitandu-ma la “Closer”, cu multisori ani in urma. daca nu ai vazut filmul, il recomand din inima. you might like it…sorry ca m-am bagat si eu:)

 3. andraagachi says:

  nici o problema, te mai astept…oricand recomandarile sunt binevenite…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s