Alt final, alt inceput

Se pare că e la modă acum să foloseşti sintagma „a trecut anul şcolar”. Da, a trecut. Şi va veni altul, şi apoi altul şi în final facultatea. Nu ştiu unde a zburat anul acesta, dar cert este că nu am descoperit cursul timpului decât abia acum, la final. Dacă ar fi să fac un rezumat al anului precedent în câteva cuvinte ar fi cele din totdeauna: Laurian, family, Drama Club, olimpiade, amici şi câteva momente cu adevărat speciale care merită păstrate doar pentru mine.

Ciudat, şi de data aceasta mi-am dorit ca şcoala să nu se termine încă. Mi-a trecut repede, desigur, dar sentimentul există şi mă bucur că e aşa. Îmi iubesc liceul, multă lume o ştie, fiindcă mi-a oferit atâtea oportunităţi, fiindcă m-a schimbat total. Aştept anul viitor, însă nu cu tot atâta nerăbdare şi asta numai pentru că o sa am câteva examene importante de dat şi nu mă îndur să mă gândesc la asta. Las însă timpul să curgă frumos şi cu folos aşa cum am făcut şi până acum şi nu mi-a părut rău. Şi acum câteva poze care să ilustreze puţin din anul şcolar ce a trecut. Nu sunt lucrurile cele mai importante, dar sunt memorabile…

 Ce fac fetele iarna, pe-nserat!

 Cand emoţiile sunt mari nu mai poţi nici gândi corect. O să luăm? O să luăm?

 Când ai nevoie de prieteni, they are always there, sper să rămână aşa şi sper să ştie că pot oricând conta pe mine.

 Când sperăm ca surpriza să nu fie aflată!

 

 

 Şi iată exemplu de surprinşi :)). O să ne fie dor de voi, sperăm că v-aţi distrat.

 Daca vreţi să vedeţi un geniu overworked, iata-l! Eh, nu e chiar aşa de grav, important este că e coleric şi că ne scoate din toate problemele. Nu-i aşa, Alex?

 Şi aceasta este Draama Club. Artişti care ştiu să se distreze!! Love them all! A, în spate se vede sala unde facem repetiţii amenajată acum special pentru seara disco :).

Şi acum un cântecel, binecunoscut, care ne aduce aminte de o primăvară la Neamţ.

Advertisement

About andraagachi

Dupa multe incercări ale mai multor oameni de a ma comvinge să-mi fac blog, am ajuns la concluzia..."De ce nu?" Am deschis,deci, astazi portita spre noi orizonturi, portita care a fost mereu deschisa dar care pana acum nu s-a numit niciodata "a mea". Cat despre mine...cei care ma stiu pot spune mai multe, eu urasc autocaracterizarile, sunt mereu in sensul extrem. Si eu nu sunt asa, cel putin asa cred....
This entry was posted in just for fun! and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Alt final, alt inceput

 1. Delia says:

  iubesc drama:X:X::X:X:X:X
  deja imi este dor de voi..abia astept sa reinceapa scoala si odata cu ea si repetitiile pentru bal sau mai stiu eu ce festival..
  love u guys>:D<:*:*:*:*:*:*:*

 2. Dragos says:

  Citez(despre Drama club):”cea mai buna bagare pe care am trait-o”…si mai vreauuuuuuuuuuuuuuu

 3. andraagachi says:

  De fapt era ” Mulţumesc Ella, am fost băgat-n multe chestii, dar Drama a fost cu siguranţă cel mai fain loc unde am fost băgat” Oups..asta se spune pe blog? Că o să mă trezesc cu reclamaţii poate :d. Ar trebui să cenzurez?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s